9 Eylül 2009 Çarşamba

çantalardan dökülenler-2

bu hafta biraz geciktim.. hadi kızlar dökün çantanızı dedikçe bir türlü fırsat olmadı.. bu sabah sevgili tasarımcılarımızdan sinoş , benimkini çek diye döktü çantasını .. neler neler çıktı çantadan.. :)) çanta süper.. alışverişten gelen bir hatuncuk.. eli kolu dolu.. hatta uçaktan yeni inmiş diyebiliriz.. milano'ya alışverişe mi gitmiş ne.. :)))
melekler ve şeytanlar.. favori simgeleri sinemin.. bilgisayarının ekranından, çantasının içine kadar mutlaka bir simge var çevresinde.. çantanın içinden de ilk önce ikisi çıktı zaten.. melekli defter ve yanında sevimli şeytancık.. şeytancığa bayılıyor..

seyahatten alınmış bir nazarlık.. şu an okuduğu kitap.. '' özgürlük için '' Marc Levi.. içindeki devrimci, asi ruhunu fazla fazla harekete geçiriyor diyebiliriz.. mp3 player.. kocaman cüzdan.. kesin içinde kocişinin bir sürü fotoğrafı vardır.. :)) cüzdanın sinem için çok büyük bir değeri var.. çooooooook sevdiği Burcucuğu hediye etmiş.. burcucuk şimdi bebiş bekliyor.. onuda çooooooook öpüyoruz..tırnak törpüsü.. kocaman içinde bir sürü bir şey olan makyaj çantası.. parfüm ne yazık ki son demlerini yaşıyor.. sinem biraz daha sıkarsa yarına bir şey kalmayacak.. buradan cemile sesleniyorum.. sinem parfüm istiyor.. hediye olarak http://tr.strawberrynet.com/ dan alabilirsin..
cep telefonu..usb..diş fırçası..ilaçlar (uzun bir dönem hepimiz grip salgınına yenik düştük.. hala atamadık üzerimizden).. kağıt mendil..

şeytan sevimli sevimli gülümsüyor.. :)))

bu köpek anahtarlık, yeni dünyaya gözlerini açan minik tospadan doğum günü hediyesi olarak geldi.. sinem için çoooooooook önemli..

işte bu kadar.. melek ve şeytanla yaptık açılışı.. kapanışı da onlarla yapalım.. umarım bir dahaki sefere arayı bu kadar çok açmam.. kızlar size sesleniyorum.. çantalarınızı dökün bana.. :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder