8 Haziran 2011 Çarşamba

RoDaRtE..







aronofsky'nin ''BLACK SWAN'''i gerçekten uzun zamandır seyrettiğim en iyi filmlerden bir tanesiydi.. Natalie Portman inanılmaz performansıyla sanki tırnaklarını bana geçirdi.. içimi acıttı.. her sahnesinde beni mahfetti.. portman'ın 2 farklı karaktere büründüğü son sahne noktayı koydu.. öyle büyüleyiciydi ki.. bunu bizim içimize acıtarak soktu..
özellikle son sahne kuğu kostümleri Rodarte markasının sahibi Kate ve Laura Mulleavy tarafından tasarlandı.. filmde toplam 7 kıyafet tasarlamışlar.. ama ismen güçlü oluşları, diğer kostümleri tasarlayan kostüm tasarımcısı Amy Westcott'un önüne geçmiş.. açıkçası filmden gözümün önünde kalan da rodarte'nin 2 kostümü oldu.. inanılmaz işçilikli nefis kuğular..
rodarte'nin, bende bu kış kolleksiyonuna baktım.. burda da en çok dikkarimi çeken nefis topuklu ayakkabıları oldu doğrusu..

3 Haziran 2011 Cuma

tamamen doğal..







çok çok sevdiğim berlin'e gittiğimde tanıdım ANNTIAN 'ı.. KONK'da gördüm.. konk Kleine Hamburger Straße'de bir tasarım butiği..nefis bir yer.. bir sürü yerel tasarımcının güzel şeyleri var.. anntian'da bunlardan işte.. yeni kolleksiyonu OCEAN VIEW.. tamamen natural.. kendilerine göre tropik meyve tadında.. farklı kalıplar üzerinde değişik bir çizgileri var..