3 Şubat 2010 Çarşamba

mücevher trendleri-1

üzüm; bereket sembolü.. form olarak belki herkez tarafından çok tutulmayabilir.. ama üzümler, renkli taşlarla ve mineyle vurgulandığında; albenisi çokça yükseliyor.. yine de oldukça iddealı..

pave yüzeyler.. mücevher de özellikle çok sevdiğim bir doku..

taşlarla; doku ve form oluşturmak.. büyüklü, küçüklü taşlar birlikte.. renkler karışmış.. parlak-mat.. her türlü zıtlık birlikte bu kadar mı güzel durabilir..

heeey işte en sevdiğim dudaklar.. hep kullanmak istediğim, kullandığımda da onaylanmayan bir form dudak.. esin kaynağı salvador dali olarak; bu sene, genel mücevher ve aksesuar trendlerinin vazgeçilmez bir formu olarak geliyor.. hem de iddealı bir şekilde.. minelisi de var, pırlantalısı da.. sade altını da, gümüşü de.. her şekilde görmek mümkün olacak..

3 yorum:

  1. cirque de soleil'e atfedilen boucheron koleksiyonunu görmelisin!:)

    YanıtlaSil
  2. boucheron'un, cirque de soleil için yaptığı kolleksiyon dan parçalar koymayı planlıyordum, üzerine sen yazdın.. evet çok güzel.. tam anlamıyla çok renkli ve hareketli bir mücevher kolleksiyonu.. :))

    YanıtlaSil
  3. evet. sen yaz gene, seve seve okurum. senin yorumun güzel olucaktır eminimm!

    doğayla bütünleşen, çocukluğumuzla ve bilinçaltımızla bizi barıştıran cirque de soleil; bir yanda da ışıltının, rengin, yansımanın hası boucheron!

    YanıtlaSil