26 Ağustos 2009 Çarşamba

çantalardan dökülenler-1

bundan sonra her hafta bizim kızlardan birinin çantasını dökeceğim.. içinden bakalım neler çıkacak.. bu haftanın şanslı kızı sevgili koordinatörümüz canımız..fıstığımız özgül.. özgül'ü hiç bir zaman küçücük.. hatta orta boy çantayla hiç görmedim.. hep kocaman.. en kocaman.. rengine vurulup aldığı bu saks mavisi çantanın takım birde sandaletleri var.. ona çok yakışıyor..
içini çalışma masasına döktük.. çeşme aşığı izmir'li özgülümüzün çantasında iğne iplikten, sakıza.. çook sevdiği, son zamanlarda hayatını güzelleştiren Mario Frangoulis cd'sinden, muska çantasına... feng shui eskizlerinden fotoğraf makinasına kadar her şey çıktı.. tabi birde neşenin verdiği totem sarılan bebekler..

tasarımcıyız tabi ki.. çifter çifter not ve eskiz defteri.. salvador dali'li olan akıl..mavi olan düş defteri.. ido tarifesi, her sabah ve akşam stres altında bırakan tarife..kalemler.. ayna :)) ruj.. bursa seyahatinden kalma gittiğimiz restoranın ıslak mendili..
kuzen ece için yapılmış ametist kolye.. aşık olduğu koku victor&rolf ''the flower bomb''.. evet onun bombası.. onada çoooooooook yakışıyor.. kristal elma.. ellediğinden dilek tutuyorsun.. oluyor.. :))) arada bizde elimizi sürtüyoruz..


pembis cüzdan benim yılbaşı hediyem.. şimdi söylediğine göre eskirse diye aklı çıkıyor.. :)) eskiyince yine alırım özgülcüm.. çook bereketliymiş..

bakalım haftaya sıra kimde..:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder